تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه گامی مهم در توسعه دانش و تجارت

0
121
تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه گامی مهم در توسعه دانش و تجارت

در راستای تحقق شعار سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» با محوریت «دهه تولید و تجارت» نخستین نمایشگاه تولید ایرانی دانش بنیان در شیراز گشایش یافت.

به گزارش مجله خبری اقتصاد ایده آل، نخستین نمایشگاه تولید ایرانی دانش بنیان در «دهه تولید و تجارت» با حضور سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، معاون توسعه مدیریت منابع استانداری، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت، رئیس جهاد کشاورزی استان، رئیس نمایشگاه بین المللی استان، رئیس پارک علم و فناوری استان، روسای دانشگاه ها، سایر مسئولین و تشکل های بخش خصوصی در راستای تحقق شعار سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین ابلاغی مقام معظم رهبری و در راستای سیاست های گام دوم انقلاب و جهاد تبیین گشایش یافت.

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان فارس در جریان افتتاح این رویداد در «دهه تولید و تجارت» گفت: تلاش داریم در این نمایشگاه باتوجه به ظرفیت های خوب شرکت های دانش بنیان استان و دعوت از دانشگاها و واحدهای بزرگ صنعتی نسبت به تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه و بهره مندی واحدهای صنعتی از پتانسیل های دانشگاه ها در جهت ارتقای توان فنی و مهندسی نیز گام های مهمی در توسعه علم، دانش، تولید و تجارت برداریم که انتظار است واحدهای صنعتی و دانش بنیان نیازمندی های خود را اعلام نمایند تا برنامه ریزی و تصمیمات عملیاتی اتخاذ گردد.

حمیدرضا ایزدی افزود: در نخستین نمایشگاه تولید ایرانی دانش بنیان دستاورد‌ها و برترین‌های حوزه‌های تولید و صنعت، توانمندی ها، قابلیت ها، ظرفیت موجود و نیاز‌های صنایع مختلف از جمله نفت و گاز، ماشین آلات کشاورزی و صنایع غذایی، پوشاک، صنایع فلزی و شیمیایی، تجهیزات پزشکی و پیراپزشکی، صنایع برق و الکترونیک، صنایع مخابرات و فناوری اطلاعات و صنایع خودرو و لوازم خانگی ارائه ودر معرض دید علاقمندان و فعالین اقتصادی، تولیدی، سرمایه گذاران و مراکز علمی و دانشگاهی قرار گرفت.

ایزدی با تاکید بر ضرورت تولید دانش بنیان و حفظ اشتغال پایدار گفت: به منظور ارتباط هرچه بیشتر واحدهای دانش محور با صنایع استان جهت رفع نیازهای داخلی و قطع وابستگی خارجی با هدف پیشرفت اقتصادی کشور نخستین نمایشگاه تولید ایرانی دانش بنیان با حضور واحد های تولیدی، صنعتی، آموزشی، فناور، دانش بنیان و سازمان های خدمات رسان در ۳ سالن حافظ، بهار و سرو در ابعاد ۱۲ هزار متر مربع با تعداد ۲۱۷ مجموعه برگزار شد.

ایزدی اضافه کرد : اولین گام برای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، وحدت، همراهی، هم افزایی و همدلی مسئولان در سازمان ها و دستگاه های مختلف است که توجه به تولیدات داخلی، رفع مشکلات و رفع موانع از اهم برنامه ها و اولویت هاست.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس اظهار داشت: اصلی ترین کلید برای رفع مشکلات استان و کشور تولید داخلی است که به دنبال آن می‌توانیم افزایش ارزش پول، ایجاد اشتغال، فراوانی نعمت و رفع مشکل اقتصاد مردم عزیز را شاهد باشیم که در این راستا ضرورت دارد تمامی برنامه‌ها، اهداف، چشم‌اندازها و ظرفیت‌های لازم در استان مورد شناسایی قرار گرفته و بر اساس آن کارهای عملیاتی آغاز شود.

ایزدی با اشاره به اینکه دنیا برای کسب ثروت به سمت شرکت های دانش بنیان حرکت می‌کند اضافه کرد: برای پشتیبانی از تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین نیازمند رونق بازار کسب و کار هستیم و این تولید نیازمند فن، مهارت و نوآوری است که در بخش صنعت، معدن و تجارت استان این مهم وجود دارد اما ضرورت دارد که بیشتر تقویت شود.

وی با اشاره به اینکه انجام هرگونه فعالیتی به ویژه در حوزه تولید مستلزم مطالعه و تحقیق است و این مهم موثرترین اقدام در پشتیبانی از تولید به شمار می‌رود اظهار داشت: بهبود شرایط قانونی، مالیاتی، ایجاد بسترامن، فراهم نمودن زیرساخت ها و زمینه های رشد ایده های نوآور برای هدایت سرمایه‌گذاری جهت رونق تولید از جمله اقداماتی است که ضرورت دارد؛ در خصوص اجرایی شدن شعار امسال به آن پرداخت.

ایزدی در پایان با تاکید بر این که فرهنگ مصرف تولید داخلی باید درجامعه نهادینه شود تصریح کرد : تولید قوه محرکه اقتصاد کشورو برطرف کننده مشکل بیکاری است، لذا برای افزایش تولید دانش بنیان، اشتغال آفرین، کار آمد و درآمد زا خود تولید کنندگان هم باید تلاش جدی کرده و با تولید محصول با کیفیت و در نظر گرفتن سلایق جامعه و مشتری قدم های مثبتی برای رونق تولید بردارند.

نخستین نمایشگاه تولید ایرانی دانش بنیان با حضور شرکت ها، سازمان ها و مراکز علمی، صنعتی، خدماتی و دانش بنیان از ۳۱ خردادماه ۱۴۰۱ تا ۳ تیرماه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی فارس دایر است

لینک کوتاه: http://idealeconomy.ir/83tx6

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید