رونمایی دستگاه ضدعفونی کننده محیط با اشعه پنهان UV و گاز اُزون

0
414
امیرسعید مالکی

مراسم رونمایی دستگاه ضدعفونی کننده محیط با اُزون در کشور صبح امروز با حضور دکتر محمدمهدی زاهدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه تجهیزات پزشکی کشور، دکتر محمد حسن آصفری عضو هیات رئیسه کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی، دکتر حمیدرضا مروتی نماینده سازمان نظام پزشکی کشور، امیر سعید مالکی مدیر عامل شرکت صنایع تهویه پارس سعید و اصحاب رسانه در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد.

به گزارش مجله خبری اقتصاد ایده آل، امیرسعید مالکی، پژوهشگر و تولیدکننده دستگاه‌ ضدعفونی‌ کننده محیطی و مدیر عامل شرکت صنایع تهویه پارس سعید در ابتدای این مراسم گفت: درحالی که نمونه مشابه خارجی دستگاه‌های ضدعفونی‌کننده محیطی ۴ هزار و ۷۲۵ دلار است نمونه داخلی با قیمت ۶ میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود و با استفاده از مهندسی معکوس و صرف زمان ۶ ماه این دستگاه توانست مجوزهای لازم را برای تولید انبوه و عرضه در بازار به دست آورد.

وی با بیان اینکه طی ۲۴ سال گذشته زحمات زیادی در زمینه بهداشت محیط‌های عمومی به انجام رسیده و محصول جدید نیز با توجه به تمامی استانداردهای جهانی تولید شده است افزود: در حالی که نمونه آمریکایی این دستگاه بیش از چهار هزار و ۵۰۰ دلار قیمت دارد نمونه ایرانی آن که همه استانداردهای پزشکی را کسب کرده است فقط شش میلیون و ۲۰۰ تا شش میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

مالکی با تاکید براینکه تولیدکنندگان در مسیر تولید و انبوه‌سازی تحقیقات و طراحی تولید نیازمند حمایت‌های دولتی هستند، افزود:‌ دستگاه‌های خارجی با کمترین کنترل کیفی و تنها با بازاریابی و واردات در بازار داخلی عرضه شده‌اند و نمونه‌های مشابه خارجی کیفیت به مراتب پایین‌تری دارند اما تولیدکنندگان داخلی در مسیر تولید انبوه باید مجوزهای بسیاری را اخذ کنند و دستگاه‌های ناظر متعددی هستند که باید از آنها مجوز گرفته شود.

مدیر عامل شرکت صنایع تهویه پارس سعید تصریح کرد:‌ هیچ ماده ضدعفونی‌کننده ‌ای در این دستگاه استفاده نمی‌شود و تکنولوژی آن مبتنی بر اشعه UV و گاز ازن است که منجر به بهبود و سلامت محیط‌های عمومی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد:‌ این دستگاه تمام ویروس های کرونا را از بین می‌برد و این عملکرد توسط دانشگاه علوم پزشکی به تائید رسیده است، این دستگاه هر ۶ ماه نیاز به تعویض فیلتر دارد و از هیچگونه مواد شیمیایی استفاده نشده است اما وجود اشعه uvبرای حفاظت از فیلتر ها است همچنین این دستگاه با یک دهم میزان استاندارد جهانی عنلکرد مثبتی در از بین بردن ویروس کرونا را دارد.

این پژوهشگر و تولیدکننده دستگاه‌ ضدعفونی‌ کننده محیطی خاطرنشان کرد:‌ « گاز ازن مورد استفاده در این دستگاه یک دهم میزان استاندارد جهانی است چون به راحتی قابلیت سالم سازی محیط‌های آلوده به ویروس کرونا را دارد.»

در ادامه این مراسم، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر اینکه تفکر حمایت از دانش‌بنیا‌ن‌ها و استارت آپ‌ها در نگاه مسئولان نهادینه شود گفت: در مجلس تفکرات بسیاری وجود دارد اما همگی بر این نکته اجماع‌نظر دارند که تولید در کشور باید بهبود یابد و روند تولید صنعتی در کشور نیازمند تسهیل است.

محمدمهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در نشست معرفی تولیدات ضدعفونی‌کننده محیطی اظهار کرد:‌ « تولیدکنندگان داخلی توانستند در یک بازه زمانی ۶ ماه محصولی را تولید و به بازار عرضه کنند که نسبت به نمونه مشابه خارجی قیمت مناسب و کیفیت بسیار بالاتری دارد بنابراین باید تفکر حمایت از دانش‌بنیا‌ن‌ها و استارت آپ‌ها در نگاه مسئولان نهادینه و مسلط شود.

وی با بیان اینکه در بسیاری از موارد قوانین و مقررات نه تنها حامی تولیدکننده نیست بلکه مزاحم و مانع‌تراشانه است، تصریح کرد:‌ در مجلس تفکرات بسیاری وجود دارد اما همگی بر این نکته اجماع نظر دارند که تولید در کشور باید بهبود یابد و روند تولید صنعتی در کشور نیازمند تسهیل است.

زاهدی با اشاره به مشکلاتی که تولید بر سر راه تولیدات پزشکی قرار داده است،‌ خاطرنشان کرد:‌ دارو مشمول تحریم نیست اما این ظاهر قضیه است و به روزرسانی و بهبود تولیدات در زمینه پزشکی در آن بخش که وابستگی به واردات دارد با دشواری بسیاری همراه است و این امیدواری وجود دارد که کشور بتواند در بسیاری از محصولات به خودکفایی برسد.

وی عنوان کرد:‌ در مجلس گذشته کمیسیون ویژه جهش تولید و قانون رفع موانع تولید مصوب شد که اجرایی شدن آن اندکی زمان برد اما دو سال است که وارد مراحل اجرایی شده است. در مجلس فعلی نیز کمیسیون جهش تولید مجددا احیا شد و تلاش می‌شود تا در راستای حمایت از تولیدکنندگان پاسکاری فعالان اقتصادی میان وزارتخانه‌ها کاهش یابد.

محمدحسین آصفری، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی نیز در این نشست عنوان کرد:‌ کشور نیازمند اقتصاد دانش‌بنیان است و مبارزه با تحریم نیازمند تولید، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان است و این موضوع باید در کشور مورد توجه جدی تری قرار گیرد.

وی با انتقاد از کاهش ارزش پول ملی در کشور اظهار کرد:‌ مجلس و کمیسیون‌های تخصصی آماده هستند تا هر ماه با مجموعه های اقتصادی، اندیشمندان و دست اندرکاران کشور بحث احصاء و بازنگری قوانین و مشکلات تولید را مورد بررسی قرار دهند.

لینک کوتاه: http://idealeconomy.ir/AIOQr

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید